facebook twitter youtube Sindicacio

Progressites per Sóller

Menu:


CercadorQUÈ PASSA EL 14 DE NOVEMBRE?

progxsoller | 10 Novembre, 2012 08:34

| latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com

Dia 14 de novembre, els sindicats majoritaris han convocat una mobilització unitària a diferents països  de la Unió Europea.


Aquí, també, com a vaga general. Perquè una societat de l’Europa del segle XXI no pot consentir que se segueixi protegint els especuladors (especialment, la gran banca) i els defraudadors (l’amnistia fiscal del govern Rajoy), mentre tenim un atur del 25 % de la població activa i dia a dia perdem drets laborals i socials (sanitat, educació i serveis socials per a majors , els discapacitats i els dependents).


Cap conquesta de drets ha estat una “gràcia” concedida, sinó el fruit de la mobilització i la reivindicació de moltes persones. Per això és important secundar aquesta vaga general i mobilització europea de manera massiva. Que ningú faci vaga per tu i pels teus drets: fes-la tu, suma-t’hi.


Ai, si els cappares de la idea d’unió europea veiessin com els actuals dirigents han convertit la integració europea en un malson per a molts ciutadans europeus...!! Contra l’Europea  construïda sobre esquemes neoliberals, la dels taurons financers, dels mercats i de les elits dirigents allunyades dels pobles, hem de reivindicar l’Europa social de drets i serveis, la dels ciutadans, la dels pobles d’Europa.


Hi ha moltes maneres de donar suport a aquesta iniciativa d’aturada general: fer vaga i manifestar-se, no comprar res, no consumir res als bars ni posar benzina, no dur els infants a escola, no emprar el transport públic o no realizar tràmits bancaris i administratius.


Cada un d’acord amb les seves circumstàncies, però col·laboran d’alguna manera perquè els governs neoliberals que ens estan fent perdre un estat de benestar que costà anys organitzar, vegin que no hi estan d’acord.


Progressistes per Sóller-PSM-IV donam suport a totes aquestes manifestacions de disconformitat amb la realitat que ens imposen, i vos animam a participar a la manifestació que s’ha convocat a les 18 hores a la plaça d’Espanya de Palma aquest dia 14 de novembre.


Categoria: General. Comentaris: (0). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent
« Comentari posterior | Comentari anterior »

Comentaris

Publica el teu comentari. Faig servir la moderació per evitar, exclusivament, spam.